garford

Noviteit: Dual eRotor voor Robocrop InRow voor meer capaciteit

Noviteit: Dual eRotor voor Robocrop InRow voor meer capaciteit

Sinds kort heeft Garford de mogelijkheid om de Garford InRow schoffelmachine te upgraden naar een dubbele eRotor met de Dual eRotor. De InRow is in 2008 op de markt gebracht en daarbij de eerste in zijn soort die zowel in- als tussen de rij kan schoffelen met de hoogste precisie.
Deze uitbreiding zorgt ervoor dat er op een nog efficiënter manier geschoffeld kan worden.

Dual eRotor voor meer capaciteit

Het Garford Dual eRotor-systeem is speciaal ontworpen om twee tegengesteld draaiende eRotors te combineren zodat er een grotere oppervlakte wordt meegenomen qua mechanische onkruidbestrijding. Het maakt het eenvoudiger om volledige onkruidbestrijding tussen de planten toe te passen. Tevens verhoogt het de beluchting in de grond met een tweede rotor waardoor de plantengroei gestimuleerd wordt.
De efficiëntie om onkruid te bestrijden gaat omhoog omdat je de rij nu in één keer van beide zijden pakt, hierdoor kan de Dual eRotor een capaciteitsverhoging van 100% opleveren.

Over Garford

Garford is in 1986 opgericht door de familie Garford en wordt tegenwoordig geleid vanuit de Engelse stad Petersborough. Garford is al sinds de eind jaren ’90 specialist in mechanische onkruidbestrijding. Zij hebben zich ontwikkeld tot een gerespecteerde en betrouwbare fabrikant van schoffelmachines waaronder de Robocrop InRow en InterRow.

De InterRow schoffelt, aan de hand van de actuele camerabeelden tussen de rijen. De InRow is juist bedoeld om zowel tussen, als ín de rij te schoffelen waardoor een precisie van 10mm tot aan het plantje wordt gerealiseerd.
Naast complete schoffelmachines, biedt Garford ook de mogelijkheid om bestaande (andere merken) schoffels uit te rusten met de Garford SideShift, waardoor dezelfde precisie kan worden behaald.

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.