Homburg Belgium levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek op het gebied van zaaien, bodembewerking, onkruidbestrijding en strooitechniek.

Efficiënter werken dankzij de beste merken

De drainagereiniger reinigt eenvoudig uw verstopte drainage
Homburg Holland is wereldmarktleider van de meest robuuste drainagereiniger voor eenvoudig, snel en efficiënt reinigen van verstopte drainage.
Vaderstad
Väderstad is de gerenommeerde Zweedse leverancier van geavanceerde en betrouwbare grondbewerkings- en zaaimachines, die staan voor hoogste kwaliteit van machine en z’n werking.
Bogballe | Kunstmeststrooier
Bogballe is één van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers. De strooiers van Bogballe blinken uit door hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak.
Ag Leader
Ag Leader levert hoogwaardige en innovatieve GPS elektronica voor de precisielandbouw. Kortom: efficiënter, sneller en nauwkeuriger werken en optimalisatie van uw besluitvorming en opbrengsten.
Stanhay | Precisiezaaitechniek
Stanhay is specialist in het ontwerp en de fabricage van precisiezaaimachines voor meer dan 200 verschillende soorten groenten, waaronder ook zeer fijnzadige gewassen.
Garford
Garford biedt een uitgebreid schoffelassortiment en is dé expert in camera gestuurde schoffels in en tussen de rij.
SmartSOLUTIONS
SmartSOLUTIONS sturen, met behulp van uw bestaande ISOBUS-display, uw werktuig aan via RTK GPS. Verhoog uw capaciteit, verhoog het comfort en de kwaliteit van uw werk.
Digitroll
Digitroll is zeer vooruitstrevend op het gebied van zaaimonitoring.
Precies wat nodig is | Home
Novaxi
Homburg is sinds 2022 importeur van Novaxi ETR-AVT. Hun machines kenmerken zich door hun eenvoud, het modulaire systeem en de flexibele aanpasbaarheid.
The Handler
The Handler zorgt voor enorme tijdswinst met het snijden van fusten, legen en spoelen van uw veldspuit.
Boomsense
De Boomsense bevat 4 sensoren waardoor verschillen in het gewas in kaart worden gebracht. De sensor kan hierop direct reageren door variabel te doseren.
HeroW
De Homburg HeroW veldspuit is een compacte, wendbare zelfrijder met veel bodemvrijheid en maximaal zicht. In combinatie met alle technische Hardi TwinForce mogelijkheden in een #1 veldspuit.
Gebruikte Veldspuiten | Tweedehands
Gebruikte spuiten, zaaimachines en grondbewerkingsmachines. Van jong tot oud een breed aanbod!
Academy
Kennis is de basis, daarom biedt de Homburg Academy gratis cursussen, lezingen, demo's en bijeenkomsten voor dealers, klanten en geïnteresseerden.
Tefen
Tefen AccuRite CTS gesloten vulsysteem maakt het vullen van vloeibare spuitmiddelen in bestaande spuitmachines emissieloos mogelijk en is tevens stationair te gebruiken.

Homburg Academy

Of het nu gaat om de kennis van de importeur, de kennis richting dealers en eindgebruikers of de kennis die intern bij Homburg Belgium gedeeld wordt.... Onze producten staan voor kwaliteit en bieden een oplossing in besparing (van sproeimiddel, brandstof of tijd enz.). Die kennis willen we graag delen en toelichten, maar ook begeleiden.

Met het continu verbeteren van verschillende spuit-, zaai- en precisielandbouwtechnieken is een periodieke training geen overbodige luxe. Kennisoverdracht, zowel in het aankoopproces, tijdens, als ná aanschaf van een Homburg Belgium machine, blijft daarom cruciaal.

Draincleaner Academy

Bij ons vindt u uiteraard ook volop informatie over ons eigen product: de Homburg Draincleaner. Bent u benieuwd waarom uw drainage gereinigd moet worden? Of bent u al een stap verder en vraagt u zich af welke drainagereiniger het beste voor uw bedrijf is?
Wij delen onze kennis graag met u! Zo ontvangt u bij aflevering van uw Draincleaner duidelijke gebruiksinstructies en kunt u gebruik maken van onze training in het veld. Onze specialisten staan altijd voor u klaar! Daarnaast bieden wij extra informatie met betrekking tot drainagereinigen aan via onze Draincleaner Academy.

Draincleaner Academy »

Väderstad Academy: Agronomie

Wanneer u de werking van uw bodemleven met al zijn elementen en eigenschappen goed begrijpt, heeft u een goede basis voor gezonde en duurzame akkerbouw. Om uw akkerbouw volledig te optimaliseren, zijn wij van mening dat u goed dient te begrijpen hoe uw bodem werkt en hoe de bodem kan reageren onder verschillende omstandigheden.
Daarom hebben we een makkelijke handleiding met feiten samengesteld over verschillende grondsoorten, bodemstructuren en structuurvormende processen.

Lees alles over Agronomie op de:

Väderstad Academy »

Ons cursusaanbod

Binnen de Homburg Academy worden verschillende trainingen gegeven. Verkooptrainingen voor dealers, technische trainingen aan servicemonteurs, spuitcomputercursussen voor eindgebruikers en specifieke machine 'trainingen' op maat.

  • Gratis volgen van specialistische cursussen
  • Gratis 1 op 1 begeleiding van uw productspecialist
  • Kennis is macht is besparing!

Homburg Academy »

Neem contact op met Marijn van den Akker, productspecialist .
Neem contact op met Geert-Jan Giesberts, productspecialist .
Neem contact op met Joren Vermeiren, productspecialist .

Klanten over Homburg Belgium

- Ayrton Van Ceulebroeck, dealer
Landbouwmachines Van Ceulebroeck uit Neerlanden -

 

“De permanente ondersteuning, beschikbaarheid
en flexibiliteit van Homburg Belgium draagt
enorm bij in het verdelen van deze
hoge kwaliteitsmachines.”

 

"De klanten bevestigen over de
Väderstad Tempo de zaaiprecisie
en de daaruit volgende
meeropbrengst."

 

- Guy van Dyck, Van Dyck nv uit Sint-Lenaarts (BE) -

“Kwalitatief hoogstaande producten,
veel kennis op vlak van GPS en precisielandbouw, gecombineerd met een fantastische ondersteuning, ook buiten kantooruren.
Dat zorgt ervoor dat ook wij de beste service aan onze klanten kunnen geven.”

 

- Niels Vangeloven, VANGELOVEN-AGRI, Kinrooi (BE) -

Service & Downloads

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.