homburgbelgium

De betrouwbare zaaimonitoring van Digitroll

Digitroll op AgroTechniek Holland

Op 14 september was het dan ook zo ver: Nederlands grootste landbouwbeurs, genaamd AgroTechniek Holland (ATH), ging na een aantal jaren weer plaatsvinden. Wij van Homburg mochten hier onze producten, op een prachtige stand, laten zien.

AgroTechniek Holland 2022

Digitroll mocht, samen met Väderstad, de demo van hun zaaimonitoren tentoonstellen. Doordat de demo van de zaaimonitoring binnen een losstaande tent werd gehouden, werd de aandacht van de bezoekers al snel naar de demo toe getrokken. Door het gebruik van kunststof zaadpallets kon de bezoeker de werking van de zaaimachines, waarop de monitoring was geïnstalleerd, eenvoudig inzien.

De bezoekers konden via een iPad monitoren hoe de Digitroll demo, door middel van speciale zaadsensoren, de zaadfrequentie aanpaspaar maakte.

Benieuwd hoe de ATH er vanuit de lucht uitzag?

Extreem geavanceerde zaaimonitoring

Homburg Holland is dé importeur, in Nederland en België, van Digitroll. Digitroll, met hun 25 jaar ervaring, staat voor betrouwbaarheid en progressiviteit. Zo bieden zij ’s werelds meest geavanceerde zaaimonitoring aan, welke geschikt is voor zaaimachines van elk merk. Dit bewerkstelligen zij door het installeren van een universele sensor, welke dicht op de zaaikop wordt gemonteerd. Deze sensor telt elk zaadje dat door deze zaaikop gaat en past de snelheid hiervan op het aantal zaden aan.

Bent u nieuwschierig naar de mogelijkheden van Digitroll? Lees dan op deze merkpagina alles over Digitroll!

Wie is Homburg?

Homburg kenmerkt zich door de visie op precisielandbouw en de bijbehorende merken die Homburg vertegenwoordigd als importeur, waaronder HARDI, Väderstad, Bogballe, Garford, ZURN en Ag Leader.
Dit zijn producten waarmee efficiënter en optimaal wordt gewerkt en tegelijkertijd het besparen op middel en/of brandstof de uitgangspunten zijn. Bewuster omgaan van de bodem is daarbij cruciaal, deze kennis delen wij graag met dealers en gebruikers.

Ag Leader Technology wordt sinds 2016 in Nederland en België vertegenwoordigd door Homburg Holland. Echter, Ag Leader kent haar oorsprong sinds 1992 uit Amerika en heeft dus jarenlange ervaring in GPS techniek, precisielandbouw en de bijbehorende producten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met één van onze productspecialisten!
Neem contact op met Geert-Jan Giesberts, productspecialist.

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.