homburgbelgium

Väderstad Proceed wint dubbele prijzen op SIMA

Proceed wint voor het tweede jaar op rij de Farm Machine-prijs in de categorie 'Seeding"

Väderstad, een van 's werelds toonaangevende bedrijven in grondbewerking, zaaien en planten, is trots om aan te kondigen dat Proceed voor het tweede jaar op rij de Farm Machine-prijs heeft gewonnen, voorheen bekend als "Machine van het jaar" in de categorie Seeding.  
Proceed won ook een zilveren medaille voor innovatie op de lopende SIMA-tentoonstelling in Parijs, Frankrijk.

Farm Machine 2022 en 2023

In maart 2022 ontving Proceed de Farm Machine 2022 award in combinatie met de later afgelaste Agritechnica 2022 beurs. Nu heeft Proceed het opnieuw gewonnen, op de lopende SIMA-tentoonstelling in Parijs, Frankrijk, werd Proceed bekroond met de Farm Machine 2023-prijs  in de categorie Seeding. Een internationale jury van journalisten van boerderijtijdschriften besloot  de prestigieuze prijs  voor het tweede jaar op rij aan Proceed te geven.

Zilveren medaille voor beste innovatie op SIMA

Proceed won ook een zilveren medaille voor beste innovatie op SIMA, een prijs die werd uitgereikt door een jury van meer dan 20 Franse en internationale landbouwspecialisten.

"We zijn erg blij dat Proceed steeds meer aandacht en erkenning krijgt. Op dit moment voeren we veldproeven uit in veel verschillende landen in Europa, en zelfs als we nog niet alle details kunnen delen, laten ze indrukwekkende resultaten zien met sterkere gewassen terwijl de input wordt verminderd", zegt Oskar Karlsson, Director Product Management voor Planters bij Väderstad.

Proceed zet een stap voorwaarwaarts voor precisielandbouw

Proceed is een technologische sprong voorwaarts voor precisielandbouw die een volledig assortiment zaden op de perfecte diepte met millimeterprecisie kan plaatsen, waardoor aanzienlijke verbeteringen mogelijk zijn op gebieden zoals opbrengstniveaus, behoefte aan grondbewerking, chemische behandeling en het gebruik van meststoffen.

Karlsson: "Over een paar weken verschijnt Väderstads nieuwe documentaireserie over de Proceed. In de serie volgen we Proceed en het testen dat op dit moment op veel locaties in Europa plaatsvindt.
We zijn erg enthousiast om iedereen de ontwikkeling van Proceed van dichtbij te laten zien en inzicht te geven in hoe we de kwaliteit van onze producten garanderen voordat ze in handen van onze klanten terechtkomen.

Volg de onthulling en voortgang van Proceed op Vaderstad.com/Proceed.

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.