smartsolutions

Ag Leader noviteit SteadySteer op ATH

Ag Leader SteadySteer stuurmotor: work smarter, not harder

Homburg introduceert op de beurs ATH de nieuwe generatie SteadySteer stuurmotor van Ag Leader.
Het nieuwe systeem kenmerkt zicht door een krachtiger, snellere motor, eenvoudiger montage en volledige integratie met de Ag Leader (of equivalente HARDI) schermen.
Deze nieuwe generatie stuurmotor is door Ag Leader in eigen huis ontwikkeld en wordt daar ook geproduceerd.

SteadySteer stuurmotor

Het nieuw ontworpen SteadySteer betekent gemak in installatie voor trekkers waar hydraulische besturing niet geschikt of niet nodig is. In tegenstelling tot andere oplossingen in de markt hoeft het stuurwiel niet gedemonteerd te worden.
De nieuwe, zeer compacte maar krachtige direct drive motor (zonder slijtagegevoelige koppeling) wordt er met één enkele klik op gezet of losgenomen. De SteadySteer tandkrans wordt, door hem te splitsen, om de stuurkolom geplaatst en eenvoudig aan het stuur gemonteerd. SteadySteer kan gecombineerd worden met EGNOS (DGPS) of RTK ontvangers van Ag Leader of andere merken.

Z2 SCM (StuurControllerModule)

Daarnaast presenteert Homburg de Z2 stuurcontroller die de motor aanstuurt, dit is ook een volledige eigen ontwikkeling van Ag Leader.
De Z2 controller is voorzien van de laatste generatie elektronische gyroscopen, hoek/neiging- en G-kracht sensoren voor compensatie van scheefstand en trillingen van de machine.
De Z2 stuurcontroller is compatible met de Ag Leader InCommand (1200, 800, 800G) en HARDI HC9600/8600 schermen.

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.