Visie, Missie en Strategie

De toekomstdroom van Homburg

Onze wereldbevolking groeit snel en het is een enorme uitdaging voor de landbouw om haar te blijven voorzien van gezond voedsel!
Homburg Belgium wil zijn steentje hier aan bijdragen en als vooraanstaand speler doorgroeien op het gebied van duurzame precisielandbouw.

Onze permanente opdracht......

De medewerkers van Homburg kenmerken zich door hun gespecialiseerde kennis. Hightech kwaliteitsmachines voor zaaibedbereiding, zaaien, planten en het gezond laten groeien van gewassen zijn de uitgangspunten waarmee wij de akker­- en tuinbouwer van dienst willen zijn.

‘See you in the field’ is voor ons heel letterlijk; met de voeten in de grond volgt Homburg de ontwikkelingen in de akker- en tuinbouw.
Zodat onze klanten door precisielandbouw, efficiënt en duurzaam, een zo hoog mogelijke opbrengst per hectare realiseren.
Precisielandbouw zit daarbij in ons bloed; meten, registreren, analyseren en kennis zorgen ervoor dat de boer in het veld een optimale winst kan behalen. Daar staan we voor.

‘Profit through knowledge’; door kennis te delen worden er topresultaten behaald en dit vult ons agronomische hart.
Daar stroomt het bloed, daar zijn we trots op!

Zo pakken wij het aan...

Efficiënte -en duurzame landbouw begint met een optimale bodemconditie.

Daarvoor ontwerpen, produceren en exporteren wij wereldwijd de Homburg Draincleaner. Voor het niet­kerende grond bewerken en voor highspeed zaai­ en planttechnieken, staan wij met het importeurschap van de grondbewerkings­ en zaaimachines van Väderstad voor Zweedse topkwaliteit.
Met de import van HARDI Twin Force veldspuiten in Nederland (sinds 1961), Garford schoffeltechniek en Ag Leader en SmartSOLUTIONS voor precisielandbouw, staan we vervolgens voor efficiënte -, duurzame -, sproeimiddelen besparende -en driftvrije gewasbescherming. Met de kunstmeststrooiers van Bogballe zorgen wij voor de juiste dosering om uw gewas te laten groeien.

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.