homburg-occasions

Homburg Belgium vestigt zich in Heist-op-den-Berg

Locatie Homburg Belgium BV aan Liersesteenweg, Heist-op-den-Berg

Sinds 2019 is Homburg Belgium al actief in Vlaanderen en Wallonië als importeur van o.a. de merken Väderstad en Bogballe. Formeel is het bedrijf sinds augustus 2023 gevestigd in Heist-op-den-Berg.
Homburg Belgium heeft hier een verkooplocatie, showroom, werkplaats en magazijn aan de Liersteenseweg.

Naast een vestiging wordt binnen afzienbare tijd een 2e productmanager verwacht, waarmee Homburg Belgium vooral op de baan in België zichtbaar is.

Strategische keuze
Homburg Belgium is een dochteronderneming van Homburg Holland en waar de Nederlandse tak al ruim 60 jaar actief is, is men in Belgie nu vier jaar actief in de markt. Het is begonnen met de vertegenwoordiging van merken zoals Väderstad grondbewerkings- en zaaimachines, Homburg Draincleaners, Ag Leader Technologie en Bogballe kunstmest- en zoutstrooiers. De laatste jaren zijn daar ook de merken Garford schoffelmachines, Stanhay precisiezaaimachines en Novaxi wiedeggen bij gekomen. Verkoop van machines en onderdelen gebeurt via een breed dealernetwerk in Vlaanderen en Wallonië.

Joren Vermeiren, productmanager:

“Door het uitbreiden van de merken waren wij op zoek naar een strategische vestigingsplaats. In Heist-op-den-Berg vonden we deze locatie. De centrale ligging, uitbreidingsmogelijkheden en veelzijdigheid van het pand gaven de doorslag”. Op de beurzen Werktuigendagen en Agribex is Homburg Belgium aanwezig. “Wellicht al met een extra collega zodat wij samen alle merken in het land kunnen vertegenwoordigen”, aldus Vermeiren.

Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.