homburgbelgium

Bogballe biedt een framegarantie van 7 jaar tegen breuk en perforatiecorrosie

Bogballe biedt een framegarantie van 7 jaar tegen breuk en perforatiecorrosie

Bogballe heeft ruim 25 jaar ervaring met poedercoaten van kunstmest- en zoutstrooiers en heeft dit proces voortdurend verbeterd en optimaal aangepast aan de machines. Vanwege de unieke kenmerken geeft Bogballe alle klanten vanaf 1 januari 2024 een framegarantie van 7 jaar op het gehele frame. De garantie geldt voor breuk en perforatiecorrosie en biedt klanten nog meer zekerheid over de betrouwbaarheid van de Bogballe kunstmeststrooiers.

Unieke procedure van voorbehandeling en coaten

Bogballe-kunstmeststrooiers hebben een bijzonder sterke frameconstructie, welke is ontworpen voor gebruik op bedrijven waar veel uren worden gemaakt. Naast de robuuste frameconstructie is de strooier bovendien hoogwaardig gelakt met de speciale corrosiebeschermende Flexicoat-poederlak.
Het coaten van de strooier is gebaseerd op een zorgvuldige voorbereiding van alle afzonderlijke componenten vóór de definitieve lakprocedure. Dat proces omvat onder meer meerdere reinigingsprocedures, waaronder twee verschillende shot peeling en nog een aantal andere oppervlaktebehandelingen in de vorm van slijpen, ontbramen en afronden van alle scherpe randen, zodat alle hoeken en randen afgeronde randen hebben, vóór het coaten. Het hele proces eindigt met een reinigingsprocedure van 7 stappen met verschillende reinigingsprocessen vóór de uiteindelijke poederlak.

Zowel voor M-line als L-line strooiers

Deze garantie geldt zowel voor de hightech M-line strooiers met een capaciteit van 1250-6000 kg, als voor de L-line strooiers met een capaciteit van 500-2000 kg. Na online registratie op www.bogballe.com kan de klant vervolgens op basis van de garantievoorwaarden deze framegarantie activeren en gebruiken.

Vereisten voor de 7 jaar framegarantie:

  • Nieuwe strooier uit 2023 of 2024.
  • Naleving van de algemene Onderhouds- en garantievoorwaarden.
  • Registratie met machinenummer en aankoopbewijs tot 4 weken op factuurdatum.
  • Op aandrijvingen zit standaard 2 jaar garantie.

De framegarantie geldt voor het gehele assortiment 3-punts gekoppelde strooiers en tot een capaciteit van 6 ton.

Kom in contact met onze dealers

Vind uw dealer

Op zoek naar een dealer in uw regio?
Zij helpen u graag verder!


Stel een vraag

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stel hem hier.